Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-11-2017
(Скопје, 24.11.2017) – Завар Дизајн ја изложува својата најнова колекција на клуб маси Stones на Skopje Design Week. Колекцијата на мебел се карактеризира со иновативни и уникатни...
Pixel.mk
25-08-2016
Скапоцените метали за следната тура олимписки медали можеби ќе дојде од едно неочекувано место - од џебовите на граѓаните. Поточно, од нивниот...
Pixel.mk
12-04-2016
Замислете си час по јога со пиво, вриштење и пцуење, додека во позадина оди Metallica и Black Sabath.
Pixel.mk
11-03-2016
Го знаете она чувство кога ќе се скарате со стилистот? Бендовиве го знаат.
Pixel.mk
09-11-2015
„ТАКСИРАТ“, во рамки на главната фестивалска вечер, на 7ми декември во Метрополис Арена ќе го пречака и еден од денес најатрактивните светски метал...
Pixel.mk
10-07-2015
Хеви металот беше најпродаваната музика во 1989-та година, а родителите се плашеа од најлошото: дека таквата музика си повлекува обожување на Сотона...