Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
24-11-2016
Објавена е фото приказната за колекцијата „Жар птица“ за есен зима 2016/2017 на модната дизајнерка од која се бара парче повеќе, Ирина Тошева. 
Pixel.mk
14-11-2016
На денот на ослободувањето на Скопје, Жан Мишел Жар нè ослободи од секојдневните стеги и грижи и ни приреди спектакл за кој долго ќе се зборува!...
Pixel.mk
02-11-2016
Еден нејзин пердув може да осветли и спаси цел град. Таа е благослов, но може да донесе и несреќа на оној кој ќе ја фати. Жар-птицата живее во...
Pixel.mk
01-11-2016
Како да создадеш ревија што ќе се памети? Со балетска точка снимана со дрон! А тоа најдобро го покажаа студентите од Технолошко-металуршкиот факултет...
Pixel.mk
31-10-2016
Во центарот на Скопје, во хотел Мериот, вчера започна 14-тиот Fashion Weekend Skopje за претстојната AW'16/17 сезона. Настанот ќе трае до 1-ви...