Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
01-02-2018
Последниве години во медиумите и на социјалните мрежи сретнувавме различни информации за тоа што значат броевите на дното од пакувањето на млекото.
Pixel.mk
02-11-2017
Со традиција уште од 1952 година, Млекара АД Битола денес е најголемиот производител на млеко и млечни производи во Р. Македонија, задоволувајќи ги...
Pixel.mk
30-12-2016
Годината која изминува е уште една во низата успешни за Бимилк, еден од најпрепознатливите македонски брендови на пазарот.
Pixel.mk
01-06-2016
Бимилк го одбележа 1 јуни, Светскиот ден на млекото, со донација на 3.000 литри Битолско млеко за децата кои се под грижа на хуманитарната...
Pixel.mk
17-12-2015
Кифличките се вкусни во текот на целата година, но некако се особено во фокусот за време на новогодишните празници кога се идеален додаток на секоја...
Pixel.mk
01-12-2015
Панакота во буквален превод од италијанскиот јазик можеби не значи тоа, но совршенство е првото нешто кое паѓа на ум кога за прв пат ќе го пробате...