Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
23-10-2017
Скопје (23.10.2017) Со четири ревии вчеравечер во „Скопје Мериот Хотел“ започна шеснаесеттиот Моден викенд Скопје , под мотото на сезоната #Stopthetraffik. Сезоната есен-зима...
Pixel.mk
01-11-2016
Како да создадеш ревија што ќе се памети? Со балетска точка снимана со дрон! А тоа најдобро го покажаа студентите од Технолошко-металуршкиот факултет...
Pixel.mk
01-11-2016
Втората вечер од Модниот викенд Скопје беше заокружена со неповторлива ревија на најновата колекција „Touch of my Soul“ на Олгица Ѓоргиева.
Pixel.mk
31-10-2016
Во центарот на Скопје, во хотел Мериот, вчера започна 14-тиот Fashion Weekend Skopje за претстојната AW'16/17 сезона. Настанот ќе трае до 1-ви...
Pixel.mk
04-04-2016
Втората ревијална вечер на Моден викенд Скопје беше микс на млади идни дизајнери, домашни и странски модни имиња.
Pixel.mk
02-04-2016
Силвија Михајловска која го потпишува брендот „Алшар“ прв пат се претстави на Модниот викенд Скопје.