Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
06-11-2017
Пет македонски и шест бугарски текстилни компании ги презентираа своите производи вчеравечер во галеријата „Безистен“ во Штип во организација на македонскиот Текстилен...
Pixel.mk
25-10-2017
На претпоследниот ден од шеснаесеттиот Моден викенд Скопје, вчеравечер во „Скопје Мериот Хотел“ беа прикажани најновите колекции на ателјето „Алшар...
Pixel.mk
02-04-2017
Ирина Тошева ја затвори втората вечер на Моден викенд Скопје. 
Pixel.mk
02-11-2016
Еден нејзин пердув може да осветли и спаси цел град. Таа е благослов, но може да донесе и несреќа на оној кој ќе ја фати. Жар-птицата живее во...
Pixel.mk
01-11-2016
Како да создадеш ревија што ќе се памети? Со балетска точка снимана со дрон! А тоа најдобро го покажаа студентите од Технолошко-металуршкиот факултет...
Pixel.mk
01-11-2016
Втората вечер од Модниот викенд Скопје беше заокружена со неповторлива ревија на најновата колекција „Touch of my Soul“ на Олгица Ѓоргиева.