Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
06-11-2017
Пет македонски и шест бугарски текстилни компании ги презентираа своите производи вчеравечер во галеријата „Безистен“ во Штип во организација на македонскиот Текстилен...
Pixel.mk
31-08-2016
Нè пречека атмосфера на бајка кога влеговме во атељето на Ивана Каран во Куманово. Златни бордури на ѕидовите, лустери со порцелански цвеќиња и...
Pixel.mk
13-05-2016
Ревијата на брендот „Mustela Ermin“ вчеравечер означи старт на тридневното модно случување во Музејот на современата уметност во Скопје.
Pixel.mk
10-05-2016
Разговор со дизајнерот зад модната етикета Марков непосредно пред лансирањето на новата колекција.
Pixel.mk
22-03-2016
Дизајнерката Ива Спасовска ќе сподели 30 креации што ги одликуваат раскош и неодолив сјај, како дел од модното шоу “ Осмели се да блеснеш ”.
Pixel.mk
17-09-2015
Младата дизајнерка Евгенија Зафировска за прв пат го претстави досегашниот труд пред македонската публика.