Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
21-11-2017
Би препорачал на публиката  да се опушти и да ужива во она што сме  го подготовиле за нив со надеж дека ќе им се допадне. Ве чекаме на Neuland Sensorium,...
Pixel.mk
27-07-2017
“Музиката има моќ да го обликува вашиот карактер”- Аристотел
Pixel.mk
19-05-2017
One Love Tour е најжешката летна турнеја до сега креирана помеѓу две соседни држави- Македонија и Бугарија. Креатори и продуценти на проектот се...
Pixel.mk
30-06-2016
Ако некоја мелодија ја запамтиме по првото слушање, најверојатно ќе ја памтиме и потпевнуваме во наредните 24 часа. И колку повеќе се трудиме да ја...
Pixel.mk
09-03-2016
Уникатно патешествие низ историјата на еден од најпопуларните жанрови на музика, претставено преку њузфидот на Фејсбук.
Pixel.mk
16-02-2016
Музичката верзија на злобни твитови е исто толку ригорозна и безобразна како и твитовите за актери и актерки. Сума сумарум: твитерџии се тешки...