Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
13-12-2017
Забава над забавите, настан на годината, креативност, лудило, адреналин. Фокусот на внимание е сеуште кон Neuland Sensorium, забава која дефинитивно ја одбележа годината.
Pixel.mk
30-11-2016
Под мотото „Шизици, уживајте без ризици!“ започна националната кампања за борба против ХИВ/СИДА. Наменета за широката јавност и посебно фокусирана на...
Pixel.mk
05-10-2016
Гугл направи огромен чекор во бизнисот со хардвер на настанот „Made by Google“, а повеќето експерти велат дека компанијата е спремна да „започне...
Pixel.mk
13-04-2016
Шест дена гејминг - сите игри на едно место на Саемот на книга! Гејмерски настан под името „Гејминг екстраваганѕа“ се одржува неделава на Саемот на...
Pixel.mk
24-03-2016
На ден 30.03.2016 (среда), од 19.00, ќе се оддржи вториот од серијата шест TEDxSeptemvriskaSesijaSalon настани на тема “Гејминг: Општественото...
Pixel.mk
25-11-2015
Петтото издание на Неделата на дизајн во Скопје се отвора во четврток 26. ноември во дизајн центарот Јавна соба.