Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-02-2017
Џими Кимел направи специјално издание на злобните твитови, по повод 89-тото издание на Оскарите.
Pixel.mk
27-02-2017
По неверојатна забуна на презентерите Ворен Бити и Феј Данавеј, Moonlight конечно беше прогласен за најдобар филм за изминатата година.
Pixel.mk
24-01-2017
Мјузиклот во режија на Демиен Шезел, „La La Land“ освои одлични 14 номинации за Оскар, вклучувајќи по една за најдобар актер и актерка во главна...
Pixel.mk
29-02-2016
Оваа оскаровска ноќ ќе биде запаметена по големата победа на Леонардо ди Каприо, но и по смелите модни избори на филмските ѕвезди.
Pixel.mk
29-02-2016
Крис Рок беше водител на годинашните Оскари, а годинава ќе ја паметиме ние (и цел интернет) по тоа што по 21 година, Лео конечно го ќари Оскарот. 
Pixel.mk
23-02-2016
На помалку од една недела до доделувањето на наградите Оскар, свое мислење за проблемот со недостатокот од расна разновидност во улогите даде и Џон...