Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
26-01-2017
Проблемот со отпад од храната што секојдневно ја консумираме расте се повеќе, а овој „преработувач“ на ѓубре може да е решението.
Pixel.mk
24-03-2015
Татко и син од Кина имаат исплатливо и интересно хоби - прават огромни Трансформери од отпад и истите ги продаваат за повеќе од 160 илјади долари...
Pixel.mk
10-07-2014
Овие језиви апокалиптични фотографии можеби изгледаат ко некој кадар од серијата „Walking Dead“, но всушност се направени во еден од најголемите...