Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
  • Скопје
  • Битола
  • Охрид
  • Струга
  • Куманово
  • Тетово
  • Гостивар
  • Велес
  • Штип
  • Прилеп
  • Струмица
  • Гевгелија
  • Крива Паланка
  • Дебар
  • Неготино
  • Кавадарци
  • Берово
  • Виница
  • Радовиш
  • Валандово
  • Делчево
  • Кочани
  • Пробиштип
Pixel.mk
31-10-2016
Во центарот на Скопје, во хотел Мериот, вчера започна 14-тиот Fashion Weekend Skopje за претстојната AW'16/17 сезона. Настанот ќе трае до 1-ви ноември, а еве што се случуваше...