Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
18-01-2018
Од 19 јануари па се додека има залихи, Скопје сити мол ја организира шопинг манијата наречена Last Minute Sale. Облека, накит, обувки, спортска опрема, модни додатоци, бела...
Pixel.mk
25-05-2015
Се продава парче литературна историја: куќата во која е родена идејата за Големиот Гетсби може да биде ваша за нешто помалку од 4 милиони долари.
Pixel.mk
16-01-2015
Гугл објави дека ја заврши првата фаза од проектот Google Glass и дека наскоро ќе се врати со подобрена верзија на уредот.
Pixel.mk
16-09-2014
Новиот Ајфон донесе и нов рекорд. Епл соопшти дека во првите 24 часа од продажбата, примила повеќе од 4 милиони нарачки.
Pixel.mk
26-08-2014
На Монти Пајтон им доаѓа преку глава од нелегално закачените клипови од нив, најчесто со ужас снимка. Прават официјален Јутјуб канал. И многу, многу...
Pixel.mk
26-05-2014
Австралиeц решил преку eBay да го продаде англискиот збор „the“ напишан на парче хартија. Некој поментален од него направил понуда од 10 илјади...