Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
18-01-2018
Од 19 јануари па се додека има залихи, Скопје сити мол ја организира шопинг манијата наречена Last Minute Sale. Облека, накит, обувки, спортска опрема, модни додатоци, бела...
Pixel.mk
08-12-2016
Низ целиот свет веќе одамна е тренд да се купува онлајн. Дискреција, достапност и поевтини цени се само дел од предностите.
Pixel.mk
30-12-2015
Празниците се време за дарување. Подарете му нешто што ќе трае долго.
Pixel.mk
30-12-2015
Празничниот период е време на големи попусти, но внимавајте како купувате. Дали навистина ви требаат сите тие работи?
Pixel.mk
29-12-2015
Новогодишниот шопинг е во ек, а ние направивме потесен избор на подароци за момците.
Pixel.mk
15-12-2015
Што има на шопинг листите на нашите модерни девојки и жени?