Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
22-02-2018
Големо задоволство ни е да ви најавиме дека после долги години обидување, конечно една од најголемите британски поп рок атракции на сите времиња TEXAS за прв пат доаѓа...
Pixel.mk
12-09-2017
Викендов во Скопје се отвори нова современа Спа и велнес ,,Ривајв клиник,, со нова современа апаратура за лице и тело која за прв пат се сретнува на...
Pixel.mk
06-02-2017
Акцијата #ДенНаВоздухот ве повикува да споделите слика, коментар, препорака, статус, видео, или во превод буквално што ви душа сака со хаштагот...
Pixel.mk
22-12-2016
Во врска со денешното случување околу откажувањето на дочекот на Нова Година од страна на Градот Скопје, официјален став на Авалон Продукција е...
Pixel.mk
07-12-2016
Билборд наречен „Градско дрво“ ќе биде поставен во Скопје и Тетово и ќе го прочистува загадението воздух, притоа заменувајќи 275 вистински дрва.
Pixel.mk
06-12-2016
Заврши 9. Скопје постер фестивал, кој во изминативе 15 дена, се одржа во Музеј на град Скопје. Во рамки на фестивалот, покрај изложените дизајнерски...