Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
14-02-2018
Во рамките на јубилејот 25 години од постоењето на Авалон Продукција и со желба Скопје да биде континуирана туристичка дестинација, се одлучивме оваа година фестивалот...
Pixel.mk
25-12-2017
Водечките тандеми на електронската музичка сцена (не само последниве неколку години, туку и денес), Axwell & Ingrosso и Dimitri Vegas &...
Pixel.mk
16-06-2017
Се радуваме на нашето повторно доаѓање во Скопје, иако првиот пат нашиот настап беше оневозможен поради лошото време, се чувствуваме должни пред...
Pixel.mk
12-05-2017
Авалон продукција ја отвара сезоната со еден од највозбудливите и најквалитетни бендови од светската концертна индустрија.Thievery Corporation доаѓа...
Pixel.mk
21-04-2017
На првиот фестивалски ден на кој како главна ѕвезда ќе настапи популарниот AFROJACK, шоуто ќе го отвори младиот и талентиран диџеј RAVITEZ.
Pixel.mk
21-02-2017
Познати се сите детали околу  влезниците за претстојниот спектакл SKOPJE CALLING 2017, на кој како хедлајнер е веке најавен #1 world dj MARTIN GARRIX...