Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
09-12-2016
Рибутот на Спајдермен франшизата изгледа возбудливо и е еден од филмовите што со душа ги чекаме наредната година. А сега премиерно, трејлерот.
Pixel.mk
03-05-2016
Суперхероите во слободно време сакаат да ги зае*аваат своите колеги, а најдобар доказ за тоа е „специјалниот“ однос меѓу Тор и Спајдермен.
Pixel.mk
28-07-2015
Има обични фанови на суперхерои, и има фанови кои се толку хардкор што решиле да го овековечат омилениот суперхерој на сопствената кожа.
Pixel.mk
07-03-2015
Disney’s Marvel Studios склучи договор за партнерство со Sony Pictures со кој Spider-man официјално станува нов член на Марвел Универзум (MCU).
Pixel.mk
11-02-2015
Веста која фановите на Марвел чекаа да ја чујат подолго време пристигна. Во официјално соопштение, студиото објави дека ќе ги здружи силите со Сони...
Pixel.mk
09-10-2014
Sony Pictures повеќе од една деценија е сопственик на филмските права за Спајдермен. До неодамна овој суперхерој беше најисплатливиот карактер од...