Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
29-11-2017
На 28.11.2017 г. во хотел Парк во Скопје се одржа конференција на тема „Родово базирано насилство врз жени во спорт“, во организација на Национална мрежа против насилство врз жени...
Pixel.mk
09-01-2017
Никогаш не е лош момент за обновување на спортската гардероба, особено за време на новогодишните празници и во периодот по нив кога се актуелни...
Pixel.mk
05-02-2016
Нормално дека се случува во Јапонија, и како што може да видите на видеото, прилично сериозно си ја имаат сфатено работата.
Pixel.mk
07-02-2015
За време на неговиот живот и кариера, поврзаноста на Мајлс Дејвис со боксот била скоро исто толку сложена и фасцинантна како и неговата музика....
Pixel.mk
22-12-2014
Просечниот маж издржува околу 6 минути женско брборење, ама во муабет со другарите, им го посветува целото внимание дури 15 минути.
Pixel.mk
21-11-2014
Имаш на располагање лулашка и мотор. Што да правиш освен очигледното лулање со мотор?