Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
28-02-2018
Синоќа ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ го отвори своето 20-то издание со фантастичен настап на живите легенди на светската музичка сцена КРАФТВЕРК, на кој околу 6000 посетители во арената „...
Pixel.mk
30-11-2017
На 30-ти ноември во Младинскиот Културен Центар во Скопје, со отворањето на тридневната музичка конференција и шоукејс фестивал ПИН, почнува 19-тото...
Pixel.mk
06-11-2017
Еден од најреномираните музички автори во регионот, ДАРКО РУНДЕК се враќа на ТАКСИРАТ за прослава на 20-годишнината од неговиот соло првенец „...
Pixel.mk
14-11-2016
На денот на ослободувањето на Скопје, Жан Мишел Жар нè ослободи од секојдневните стеги и грижи и ни приреди спектакл за кој долго ќе се зборува!...
Pixel.mk
28-10-2016
По рекордното распродавање на првиот контингетнт, за само неколку дена целосно е распродаден и вториот контингент од супер-промотивните билети за ...
Pixel.mk
20-10-2016
Еден од омилените настани во рамки на ТАКСИРАТ, најдругарскиот и најпозитивниот ЛУЗЕР ФЕСТ според бројот на досега пристигнатите пријави за учество,...