Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
31-10-2016
Кодак по подолго стагнирање се враќа на пазарот со смарт телефон-фотоапарат задржувајќи го својот уникатен шмек!
Pixel.mk
20-10-2016
Ноември е скоро тука, време е да се релаксираме пред прозорецот со шолја лате и да уживаме во дождот и во палетата на есенски бои, но што кога треба...
Pixel.mk
07-04-2016
Осумдесеттите силно влијаат врз модните трендови на писта и на улица. Бомбер јакните се еден од заштитните знаци на оваа деценија.
Pixel.mk
12-02-2016
Креативното дуо Дон и Рајан Кларк било повикано да создаде оригинална уметност за НАСА, а резултатот се винтиџ постери за патување за проектот...
Pixel.mk
02-02-2016
Винтиџ елементите се присутни во сите сфери на денешното живеење: од ретро дезените и кроевите во модата до дизајнот и рециклирањето на парчиња мебел...
Pixel.mk
24-08-2015
Винтиџ колекција од 20 фотографии од Амстердам, од култни концерти на Red Hot Chili Peppers до шареноликоста на Red Light District во `60-тите.