Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-10-2016
Време е вие да станете центарот на креативниот процес. А тоа сега е возможно со Microsoft Surface Studio. 
Pixel.mk
10-05-2016
Иднината на мобилните уреди се поврзува со флексибилна и холографска технологија, а сега научници од Британија го направија првиот флексибилен...
Pixel.mk
29-03-2016
Ова е можеби најзначајниот период во светот на виртуелната реалност - визирот Oculus Rift почна да стигнува до корисниците.
Pixel.mk
26-01-2016
Водата е ултимативниот еликсир на животот. Ја максимизира физичката спремност, го подобрува расположението и концентрацијата, а дури и ги топи...
Pixel.mk
22-01-2016
Маската AMPWare ја спојува модерната со старата технологија и благодарение на неа, нема потреба да се грижите дали телефонот ќе ви снема батерија.
Pixel.mk
12-01-2016
Најголемиот проблем на Google Glass беше тоа што оние што ги носеа изгледаа како киборзи. Сега компанијата се стреми кон поприфатлив, хипстерски...