Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
13-01-2018
Во четвртокот вечерта, Марк Закербер фрли дигитален еквивалент на нуклеарна бомба во медиумската индустрија. Во последната објава, извршниот директор на Фејсбук рече дека...
Pixel.mk
17-11-2017
На 5 декември во 18 часот, во МКЦ клуб ресторан во Скопје, ќе се оддржи нешто сосема новo кога се InTech MeetUp настаните во прашање. Овојпат,...
Pixel.mk
04-10-2016
Ограничен број на влезници по поволна цена од денеска се достапни за студентите, заинтересирани за учество на AllWeb, конференцијата за дигитален...
Pixel.mk
26-09-2016
Прво: Snapchat штотуку заплови во водите на производство на паметни очила. Второ: веќе не се вика Snapchat.
Pixel.mk
23-09-2016
Yahoo ги потврди гласините за широкораспространет и сериозен упад во базата на податоци на 500 милиони корисници.
Pixel.mk
21-09-2016
Случајот на извесен Тобајас Мекфеден може да промени многу околу тоа како ЕУ понатаму ќе се справува со пиратеријата и јавните Wi-Fi мрежи.