Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
12-04-2017
Директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Саша Богдановиќ на денешната конференција за медиуми ја претстави мобилната апликација за паркинг услуги за корисниците и жителите на...
Pixel.mk
02-03-2017
Прочуениот „крт“ во светот на гаџетите,  Evan Blass на јавноста и го откри наследникот на моделот S7, смартфонот кој треба да го освои пазарот, ...
Pixel.mk
15-02-2017
На почетокот на милениумот, излезе Нокиа 3310, телефон што ја промени индустријата на мобилни. 17 години подоцна, повторно е лансиран.
Pixel.mk
01-02-2017
За сите љубители на Samsung и паметни телефони, ви го претставуваме новиот S8, кој според досегашните најави ќе излезе во продажба во март или април...
Pixel.mk
23-01-2017
Најголемото фијаско во историјата на смартфоните не беше предизвикано од лош хардвер или софтвер, туку расипани батерии од два различни производители...
Pixel.mk
17-01-2017
Ако нов смартфон е дел од вашата новогодишна резолуција, погледнете ги најочекуваните 5 за оваа година.