Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

По 17 години, Нокиа 3310 се враќа

На почетокот на милениумот, излезе Нокиа 3310, телефон што ја промени индустријата на мобилни. 17 години подоцна, повторно е лансиран.

Според некои извори, телефонот ќе чини 59 евра и ќе биде откриен заедно со новите смартфони на Нокиа на Mobile World конвенцијата на 26-ти февруари.

Легендарнот телефон стана фаворит на корисниците па дури и интернет меме заради „вечната“ батерија.

Но, кога другите компании се префрлија на екрани на допир, започнаа проблемите на Нокиа. Се надеваме дека Нокиа 3310 ќе им стави крај на тие маки.

Објавено во мобилни | 15.02.2017 - 09:50
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Зад секој успешен маж стои жена што превртува со очите. „

Џим Кери