Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Македонскиот MyGreatRecipes ја промовира апликацијата на ProductHunt и му треба вашата поддршка

MyGreatRecipes, апликацијата за готвење создадена од македонски девелопери, денес ќе биде објавена на познатата платформа за откривање нови продукти, ProductHunt.

MyGreatRecipes е апликација која се стреми да ја подобри вашата продуктивност во кујната преку својата база од 100.000 рецепти надополнети со високо квалитетни фотографии и концизни упатства. Апликацијата овозможува ефикасно пребарување на рецепти по состојки и оброци, организирани во колекции и категории.

Со лансирањето на ProductHunt целта е апликацијата да се пласира меѓу првите пет бидејќи со тоа доаѓа голема видливост и популарност како од страна на интернет корисниците, така и од медиумите.
Конкуренцијата на ProductHunt е огромна па затоа ќе и треба вашата помош. Поддржете ја MyGreatRecipes апликацијата на овој ЛИНК.

Објавено во разно | 18.10.2017 - 10:22
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Прво мора неколку пати да умреш, за навистина да живееш. „

Чарлс Буковски