Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
30-05-2017
На 6 јуни, во АБЦ Кафе Бар во Скопје, ќе се оддржи третиот InTech MeetUp. Овојпат, имаме говорници кои ќе ни зборуваат за новитетите во технологијата и гејмингот. 
Pixel.mk
30-01-2017
Brainster.io е база од 250 онлајн алатки и ресурси од областа на стартапи, маркетинг, дизајн, кодирање, UX, UI, и продуктивност кои се бесплатни за...
Pixel.mk
23-01-2017
Најголемото фијаско во историјата на смартфоните не беше предизвикано од лош хардвер или софтвер, туку расипани батерии од два различни производители...
Pixel.mk
17-01-2017
Ако нов смартфон е дел од вашата новогодишна резолуција, погледнете ги најочекуваните 5 за оваа година. 
Pixel.mk
30-12-2016
Одвреме-навреме излегува некој гаџет што човечката интеракција ја претвора во... па, во лапање на ладен метал.
Pixel.mk
01-12-2016
Останаа уште 6 дена до почетокот на првиот InTech MeetUp. Тимот ветува убава атмосфера и проширување на знаењето. Дознајте повеќе во видеото подолу.