Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
16-03-2017
На 12ти мај, македонските и регионалните експерти за односи со јавноста, комуникации и социјални медиуми ќе имаат единствена можност да ги совладаат најновните трендови во кризни...
Pixel.mk
20-02-2017
Во текот на месец февруари во општините Пробиштип, Чашка и Старо Нагоричане, ќе се формираат вкупно три заеднички младински форуми составени од...
Pixel.mk
20-02-2017
Ќе бидат наградени 5 најдобри бизнис планови, секој од нив финансиран со најмногу 3000 ЕУР во денарска противредност. 
Pixel.mk
09-02-2017
Објавен е јавниот повик за „Натпревар во бизнис план“, во рамки на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку...
Pixel.mk
07-12-2016
Во Македонија започнува со работа новото Финансиско друштво „Диџитал Фајнанс Интернешнл’’ ДООЕЛ Скопје, кое на своите клиенти ќе им овозможи во многу...
Pixel.mk
05-10-2016
Во Охрид започна вториот мултиетнички младински претприемачки камп на кој претприемачите, претставниците на граѓанските организации и општините учат...