Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-11-2017
Денес, 20.11.2017, Битолска млекара го одбележа Светскиот ден на детето и истовремено го означи стартот на едукативните работилници во рамки на проектот „Собираме и ре-креираме со...
Pixel.mk
06-07-2017
IMS Internet Media Services (IMS), подружница на Sony Pictures Television Networks и една од најголемите компании за продажба на дигитални реклами и...
Pixel.mk
15-05-2017
Популарниот и наградуван сараевски актер, режисер, хуморист, „надреалиста“- со еден збор, човекот институција Бранко Ѓуриќ- Ѓуро, лично ја кани...
Pixel.mk
11-05-2017
На 10-ти мај, со почеток од 11.30ч, во Дом на културата во Пробиштип, ќе се одржи завршната конференција на тема „Мерки за поддршка на млади на...
Pixel.mk
27-04-2017
Вчера, на 26-ти април 2017, Проектот на УСАИД и LCIF за деца со пречки во видот организираше адаптирани спортски активности со децата со оштетен вид...
Pixel.mk
27-04-2017
На 27.04.2017 во Тренд Телеком во 11 часот се одржа прес конференција на здружението Проект Среќа, каде претседателката на здружението Кристина...