Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

24 часа Скопје

Скопје можеби најдобро се карактеризира со вкусните јадења во секое доба од денот. Почнувајќи од утринскиот бурек, до ајварче и сирење како закуска, па сè до донерот после излегување. Одлично срочено видео, само внимавајте, ќе ви се пријаде.

Објавено во разно | 04.05.2016 - 09:30
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Госпоѓице, јас можеби сум пијан, но наредното утро ќе бидам трезен, а Вие се уште ќе бидете грда. „

Винстон Черчил