Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Дигитална храна, за вас гурмани

Замислете си машина што ги знае хранливите материи и состојки што му се потребни на вашиот организам при секој оброк. Сега замислете дека таа машина знае и да готви. Сега замислете дека го јадете зготвеното. Јако, а?

Објавено во разно | 11.08.2016 - 13:48
Тагови:

Лајкнете не на Facebook