Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Слушаш ли, Фреди?

Канје - вирус што пати од божествен комплекс и мисли дека може да ја препее епската „Bohemian Rhapsody“. Симптоми: крварење на уши, вртоглавица, гадење. Лек: пуштете си го оригиналот на рипит. Видеово е чисто колку за споредба, да потврдиме дека ништо ни одблизу нема да ја долови големината на Меркјури.

Loading Video...
Објавено во разно | 01.07.2015 - 09:54
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Зад секој успешен маж стои жена што превртува со очите. „

Џим Кери