Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Злобни твитови што не се за смеење

Кога ги гледаме познатите како читаат злобни твитови во шоуто на Џими Кимел се смееме и пукаме сеир. Ама кога ги читаат нормални деца, не е баш за смеење.

Објавено во разно | 14.03.2015 - 16:28
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото. „

Марк Твејн