Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-12-2016
Ќе пишевме коментар, ама рекламава е толку добра што сега трчаме да купиме Панасоник од Темпо.
Pixel.mk
16-12-2016
Фина и романтична средношколска приказна. Сè додека не ја погледнете приказната малку подетално.
Pixel.mk
10-11-2016
Боксерот Бастер е главната улога во најновата божиќна реклама на John Lewis, кои и онака се познати по некои од најдобрите божиќни реклами во светот.
Pixel.mk
31-08-2016
Кореографот е од спотот „Chandelier“ на Сиа, девојката е ќерка на Енди Мекдауел и профи танчарка, режисерот е Спајк Џонз, а целта е да ви го продадат...
Pixel.mk
04-08-2016
Наместо да барате одобрување и тапкање по рамо дека храната што сте ја подготвиле е „топ за на Инстаграм“, обидете се едноставно да уживате во...
Pixel.mk
13-05-2016
Одлична реклама за Хајнекен на тема „музиката е подобра кога сме заедно“. Моќно и носталгично!