Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

И храната има чувства

После видеово ќе размислите двапати што и како јадете. А да, и храната пцуе, а во тоа ќе се уверите и сами (ако имате 18+ години) на 08.09 во Синеплекс, на премиерата на „Sausage Party“.

Трејлерот за „Sausage Party“:

Објавено во смешни | 07.09.2016 - 14:32
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото. „

Марк Твејн