Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Како Мерил Стрип го реши Трамп во говорот на „Златен глобус“

Говоров е веројатно причина за сите идни злобни твитови на претседателот на САД/Умпа Лумпа, Доналд Трамп. А има и зошто.

Објавено во забава | 09.01.2017 - 11:22
Тагови:

Лајкнете не на Facebook