Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Зад сцената на Пелистерка Календар 2016

Откако го издадоа календарот за новата година, Пелистерка ни покажаа што се случуваше зад сцената на фото сесијата.

За почетокот на годината, од Пелистерка нè изненадија со интересно видео зад сцената на Пелистерка Календар 2016. Ѕирнете и вие како календарот беше направен:

Објавено во забава | 01.01.2016 - 20:01
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Прво мора неколку пати да умреш, за навистина да живееш. „

Чарлс Буковски