Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
21-06-2017
 „Тивери корпорејшн“ вчеравечер одржа концерт на стадионот на АРМ во Скопје и со нивниот настап започна овогодинешниот фестивал „Скопје колинг“ во организација на Авалон продукција.„Тивери корпорејшн“ ги претставија новиот албум The Temple...
Pixel.mk
16-06-2017

Се радуваме на нашето повторно доаѓање во...

Pixel.mk
08-06-2017

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во изработката...

Pixel.mk
08-06-2017

Членовите од танцовото студио Beatrix Crew од Македонија во периодот од 22-28 мај во...

Pixel.mk
29-05-2017

Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во...

Pixel.mk
29-05-2017
Ве информираме дека има измена на локацијата за фестивалот SKOPJE CALLING 2017. 
Pixel.mk
19-05-2017
One Love Tour е најжешката летна турнеја до сега креирана помеѓу две соседни држави- Македонија и Бугарија. Креатори и продуценти...
Pixel.mk
16-05-2017
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во визуелните ефекти на филмот „Вонземјанин: Завет“,...
Pixel.mk
12-05-2017
Авалон продукција ја отвара сезоната со еден од највозбудливите и најквалитетни бендови од светската концертна индустрија....
Pixel.mk
08-05-2017
По Сигма и Вилкинсон кои со спектакуларните настапи ги одбележаа претходните изданија на Д ФЕСТИВАЛ, во листата хедлајнери...
Pixel.mk
02-05-2017
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти и на вториот дел на...
Pixel.mk
21-04-2017
На првиот фестивалски ден на кој како главна ѕвезда ќе настапи популарниот AFROJACK, шоуто ќе го отвори младиот и ...