Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

„Капетан Америка: Граѓанска војна“ има најголема претпродажба на билети од сите филмови на „Марвел“

Со поголемо нетрпение се очекува новиот филм отколку што се чекаше „Одмаздници“.

На почетокот на годината „Фанданго“ направи истражување во својата огромна база на корисници за да открие кои се филмовите што се очекуваат во 2016 со најголемо нетрпение.

Не изненадува фактот дека  Rogue One: A Star Wars Story се најде на првото место.

Годинава се очекуваат премиерите на големи блокбастери, но ова лето ќе биде запаметено како едно од најбогатите со очекувани премиери.

Токму затоа „Фанданго“ направи уште една анкета за да открие кои се најочекуваните премиери летово.

Акциите чии премиери треба да си ги запишете во календарот се:

1. Captain America: Civil War (6 мај)
2. Independence Day: Resurgence (24 јуни)
3. Jason Bourne (29 јули)
4. X-Men: Apocalypse (27 мај)
5. Suicide Squad (5 август

Тоа што „Капетан Америка: Граѓанска војна“ е врвот на листата не е големо изненадување, но она што изненади многумина е фактот дека за овој филм има најголема претпродажба на билети од кој било претходен филм од универзумот на „Марвел“.

Со поголемо нетрпение се очекува новиот филм отколку што се чекаше „Одмаздници“:

Објавено во филм | 22.04.2016 - 15:34
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото. „

Марк Твејн