Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
16-05-2016
„Тарантино не ми го покажа филмот кога ме замоли да ја направам музиката за The Hateful Eight - само ми го прати италијанскиот превод на сценариото. Ми се допадна и на мене и на...
Pixel.mk
02-02-2016
Драги мои. Заврши првиот, а воедно и најдолгиот месец во годината. Завршија сите можни празници и неработни денови, па полека, полека се враќаме во...
Pixel.mk
15-12-2015
Национализмот е тема до 300 евра месечни приходи. Кога платата ќе надмине 500 евра, тогаш почнува муабет за гардероба и кафулиња. Кога ќе надмине...
Pixel.mk
14-12-2015
Питер Сунде, еден од основачите на Пајрт Беј, даде прилично песимистичко интервју за Motherboard во кое меѓу другото, вели дека веќе ја загубивме...
Pixel.mk
07-12-2015
Контроверзниот словенечки бенд Лајбах дадоа интервју за српските медиуми во кое зборуваат за историскиот концерт во Пјонгјанг и пар други важни...
Pixel.mk
29-11-2015
Михајло Димитриевски – Тхе Мичо е еден од најистакнатите артисти-цртачи во Македонија и пошироко. Ова е едно од ретките негови интервјуа, па затоа...