Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
13-12-2017
Забава над забавите, настан на годината, креативност, лудило, адреналин. Фокусот на внимание е сеуште кон Neuland Sensorium, забава која дефинитивно ја одбележа годината.
Pixel.mk
07-12-2017
Во соработка со фестивалот Таксират, вечерва започнува клупската програма на деветтото издание на музичкиот фестивал Desonanz.
Pixel.mk
21-11-2017
Би препорачал на публиката  да се опушти и да ужива во она што сме  го подготовиле за нив со надеж дека ќе им се допадне. Ве чекаме на Neuland...
Pixel.mk
06-11-2017
Еден од најреномираните музички автори во регионот, ДАРКО РУНДЕК се враќа на ТАКСИРАТ за прослава на 20-годишнината од неговиот соло првенец „...
Pixel.mk
06-11-2017
FUNK SHUI е скопски бенд кој комбинира повеќе различни ритмови и алтернативни инструментални музички жанрови. Создаден е пред 7 години во длабочините...
Pixel.mk
26-10-2017
Со задоволство ве информираме дека е познато финалното шоу на Авалон Продукција за историски успешната концертна 2017 година во Македонија.