Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Чистиот вокал на Фреди Меркјури

Обично кога излегуваат вакви снимки за сегашните поп ѕвезди, истите се асоцијација за хорор за уши. Ама тоа не е случај со Меркјури - дури и да не сте големи фанови на Квин (ако не сте, многу пропуштате), ќе се согласите дека гласот му е неповторлив и семоќен.

Објавено во музика | 04.01.2016 - 10:37
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Секогаш запаметете дека сте апсолутно уникатни. Исто како и сите други „

Маргарет Мид