Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Да им помогнеме на Beatrix Crew да одат на Светско!

На девојките и дечките од Beatrix Crew им е потребна вашата помош да бидат дел од ESDU Светското првенство во модерни танци кое од 22-28 мај се одржува во Пореч, Хрватска.

Тимот на Beatrix Crew деновиве ја започнa својата триесетдневна мисија во која тие би биле пресреќни кога би се вклучиле и вие.

Со цел да го остварат својот сон и да бидат дел од ESDU Светското првенство во модерни танци 2017, кое од 22-28 мај се одржува во Пореч, Хрватска, тие го лансираа нивниот "Generosity" проект.

Пред 2 години тимот на Beatrix Crew беше вицешампион, а оваа, со ваша помош, тие се надеваат дека ќе го остварат својот сон, ќе отпатуваат за Пореч и таму ќе заседнат на светскиот трон!

Сите детали како и можноста да бидете дел од "GENEROSITY" проектот на Beatrix Crew ги имате на следниов линк.

Објавено во музика | 20.04.2017 - 13:33
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Секогаш запаметете дека сте апсолутно уникатни. Исто како и сите други „

Маргарет Мид