Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Дејвид Гета лично ги покани фановите на спектакл во Скопје!

Една од најголемите глобални музички ѕвезди, Дејвид Гета, лично ги покани македонските фанови преку неговата официјална Фејсбук страница (над 55 милиони следачи), на фестивалот „Skopje Calling“ кој ќе се одржи во недела (05 јуни), во арената „Филип Втори“.

Нема поголема промоција за една мала држава како што е Македонија, од една од најголемите музички ѕвезди на денешницата како што е Дејвид Гета.

На најголемиот музички настан ова лето во Македонија, покрај Гета, ќе настапи германскиот суперстар диџеј Робин Шулц, како и големата светска музичка сензација Ера Истрефи.

Видеото е закачено на официјалната страница на популарниот диџеј, а може да го погледнете тука.

Објавено во музика | 02.06.2016 - 15:58
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото. „

Марк Твејн