Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

„ЅВОНА“- ПРВИОТ СИНГЛ НА КАРОЛИНА ОД ПРЕТСТОЈНИОТ АЛБУМ!

Со задоволство сакаме да Ви ја најавиме новата песна на Каролина „Ѕвона“, која претставува нов сингл од претстојниот албум, кој треба да излезе кон средината на февруари 2018-та година.

Музиката и аранжманот се на Никола Мицевски, текстот е на Весна Малинова, додека спотот е во режија на Огнен Шапковски- Мелем Продукција.

Каролина за новата песна „Ѕвона“ вели:

„За сите што ни се во срцата, а не се со нас...И сите песни да стивнат, сите рози да се скинат, љубовта не исчезнува!
Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме  ♥“.

Објавено во музика | 20.12.2017 - 13:45
Тагови:

Лајкнете не на Facebook