Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Фреди Меркјури во најсирова верзија

Можеби одамна го нема, но неговите песни, стил и незаменлива енергија и страст продолжуваат да ни ги освојуваат срцата. Меркјури е една од најголемите рок легенди, и не е тешко да се сфати зошто - неговиот вокал е нешто неповторливо.

Објавено во музика | 09.02.2017 - 15:28
Тагови:

Лајкнете не на Facebook