Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

„СТАКЛЕНИ НОЗЕ“- НОВ СИНГЛ НА FUNK SHUI

Македонскиот супер бенд FUNK SHUI ја промовираше својата нова песна со наслов „Стаклени нозе“, како најава за новиот албум кој е во изработка и треба да излезе во текот на 2018-та година.

 

Музиката и аранжманот се на FUNK SHUI, текстот е на Лука Ѓоргиевски, песната е снимена кај Ангел Ќосев во студио „Подрумот“, а видеото го изработи Михаил Намичев.

 

Објавено во музика | 20.12.2017 - 14:22
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Прво мора неколку пати да умреш, за навистина да живееш. „

Чарлс Буковски