Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Забава над забавите - Neuland Sensorium

Забава над забавите, настан на годината, креативност, лудило, адреналин. Фокусот на внимание е сеуште кон Neuland Sensorium, забава која дефинитивно ја одбележа годината.

Pixel.mk
На 25ти ноември, во Мала Станица се случи историја, нешто што македонската публика досега немаше видено.
Посетителите имаа можност да го вкусат звукот низ слушалките, да се движат низ лавиринт од форми, визуелни ефекти, шарени коктели и многу расположени лица. Најголема заслуга за музичкиот перформанс има Џијан Емин, кој со своите вештини создаде уметничко дело, внимателно комбиниран звучен мозаик.  Првата борбен линија на шанкот ја имаше Филип Арнаудов, и слободно може да кажеме дека изведе вистински спектакал од создавање на коктели.
Pixel.mk

Накратко, за настан на годината слободно може да го прогласиме
Neuland Sensorium, место каде што откривме нови светови, нови вештини и измешани сетила. 

Објавено во музика | 13.12.2017 - 10:58
Тагови:

Лајкнете не на Facebook