Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Ден на дрво - АМЦ-стајл

Требаше да помине многу долго време за компаниите да сфатат дека социјалните медиуми им се многу потребни за комуникација со нивните потенцијални и тековни обожаватели, а уште подолго време да сфатат дека комуникацијата треба да биде на едно поблиско и поопуштено ниво. Тоа беше така се додека не дојде АМЦ и не ја однесе работата на сосема друго ниво...

Преземено од Fail.mk

Објавено во сеир | 30.11.2016 - 10:37
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото. „

Марк Твејн