Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Љубовните маки на Ујар Свежијот

На листата „наши омилени интернет ликови“ од денеска имаме нов фаворит - Ујар Свежиjот и неговата ненадминлива љубовна поезија. А животот, животот и понатаму продолжува, таканаречен - тивок убиец. 

Објавено во сеир | 21.02.2017 - 13:49
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Зад секој успешен маж стои жена што превртува со очите. „

Џим Кери