Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
сеир е, we promise

Македонката што го сруши Инстаграм

БУКВАЛНО!

R.I.P. Инстаграм...

Тука во план ни беше да ставиме и линк до дотичниот „кобен по Инстаграм“ профил, но по неговото рушење не ни остана ништо друго освен да ставиме линк до медиумот кој прв дозна за овој трагичен настан. 

ПС: Не сме ние криви што буквално ги сфаќаме сензационалистичките наслови.

Објавено во сеир | 25.01.2017 - 13:53
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Црна мачка што ти го пресекува патот значи дека животното оди некаде. „

Гручо Маркс