Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Разлики меѓу мачки и кучиња vol. 157

Гушкање со куче: ја добиваш целата љубов во универзумот, влажни бацувања со нос и опашка што мавта ко пропелер. Гушкање со мачка: добиваш ш*пак во фаца.

Како кучиња изјавуваат љубов:

Како мачки изјавуваат љубов:

 

Кога кучето те заебава:

Кога мачката те заебава:

 

Што мислат луѓето што сакаат мачки за кучињата:

Што мислат луѓето што сакаат кучиња за мачките:

 

Чешкање по меше - кучиња:

Чешкање по меше - мачки:

 

Кучето додека пробуваш да работиш:

Мачката додека пробуваш да работиш:

 

Кучиња и вода:

Мачки и вода:

 

Гушкање со кучиња:

Гушкање со мачка:

 

Шетање со куче:

Шетање со мачка:

Објавено во сеир | 19.05.2016 - 13:29
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Патувањето најдобро се мери во пријатели, а не милји  „

Тим Кахил